QUI SOM

Ascensors ELEVA·DOR, S.A. és una empresa familiar creada l’any 1982, dedicada exclusivament a la instal·lació, reparació i conservació de tot tipus d’aparells elevadors, especialitzant-nos en els últims anys en la modernització d’ascensors i la rehabilitació d’edificis que no disposen d’ascensor.

Com empresa familiar, la nostra proposta comercial sempre ha destacat per portar a terme una política empresarial basada en la qualitat i el tracte personal amb els nostres clients. A l’hora de realitzar el nostre treball, comercialitzem amb productes provinents de fabricants consolidats en el món de l’elevació, i, per tant, tots els nostres treballs estan garantits amb els últims avenços tecnològics i mecànics que garanteixen la seva seguretat i fiabilitat.

La nostra feina principal és la del manteniment d’ascensors. Disposem de personal qualificat per a la realització de les tasques de manteniment i reparació, oferint als nostres clients el servei tècnic d’avaries en cap de setmana i rescat de persones atrapades dins la cabina de l’ascensor les 24 hores del dia tots els dies de l’any.

Realitzem tots tipus de muntatges en edificis i naus de nova construcció així com rehabilitació d’edificis que no disposen d’ascensor. En aquest segon cas, la nostra empresa li farà un estudi de la possible ubicació de l’ascensor sense haver de preocupar-se de res més, ja que disposem de tot un equip per realitzar qualsevol tipus de treballs addicionals que siguin necessaris, tals com treballs de paleta, lampisteria, així com tancaments metàl·lics i estructures especials per la instal·lació en exteriors.

 

Comments are closed